Aulangontie 35-37

Liiketila | 12,5 - 17,5 m² | Määräytyy huoneen koon mukaan. Vesi ja sähkö sisältyvät vuokraan.

Viimeksi päivitetty: 01.03.2021 kello 12:02

Pienyrittäjä, etsitkö itsellesi edullista, mutta kuitenkin tasokasta toimitilaa??

Älä etsi enää sillä meillä on tarjota Sinulle oma toiminta/työhuone FYSIAN tiloissa Hämeenlinnan Aulangontiellä.

Kokonaisuus koostuu 14 erillisestä huoneesta. Jokainen huone on yrittäjän itse hallinnoimaa tilaa 24/7.

Meillä vapautui nyt kaksi huonetta ( toinen pitkäaikainen hieroja siirtyi eläkkeelle ja pidetty fysioterapeuttimme siirtyy pois paikkakunnalta muuton vuoksi). Sinulle löytyy siis joko 12,5 neliön ja/tai 17,5 neliön kokoinen työhuone/vastaanottotila. Myös tiloja on räätälöitävissä/ yhdistettävissä mikäli tarvitset enemmän tilaa.

Jokaisessa huoneessa on erillinen ilmalämpölaite jolla saat tarvittaessa lämmintä tai viilennystä tilaasi. Kiinteistö on muuten liitetty maalämpöön ja lämmitys hoituu patterikiertoisella lämmityksellä. Lisäksi jokaisessa huoneessa on vesipiste ja tilava kaapisto.

Kaikille yhteiset tilat muodostuvat jumppasalista, sosiaalitiloista ( miesten, naisten ja invawc ) sekä yhteisestä hyvin varustetusta taukotilasta.

Fysiassa toimii erilaisia hyvinvointipalveluja tuottavia itsenäisiä yrittäjiä ja skaala on laaja: urheiluhieroja, fysioterapeutti, puheterapeutti, jalkahoitaja muutamia mainitaksemme.  Tila on KELA:n vaatimusten mukaan rakennettu ja he ovat luokitelleet nämä tilat täyden viiden tähden arvoisiksi. Meillä on kaikki ihan viimeisen päälle.

Etsimme nyt joukkoomme Sinua jos olet esim. kosmetologi, fysioterapeutti, hieroja tai puheterapeutti. Näille palveluille on tällä alueella kova kysyntä. Aulangontie on vilkas läpiajotie ja kokonaisuudessaan Hätilän/ Sairion alueelle on tullut huomattavasti uusia asukkaita joiden palvelukysyntä on jatkuvassa kasvussa.

Mutta Sinun toimintasi voi olla myös jotain muuta kuin mitä tässä mainittiin. Tee ehdotuksiasi omasta toiminnasta niin katsotaan kuinka se tehdään mahdolliseksi yhdessä.

Fysian tilat ovat olleet Aulangontiellä jo reilut 12-vuotta joten paikka on tullut tunnetuksi ja vakiinnuttanut tunnettavuutensa ja toimivuutensa. Kun meitä hyvän yhteishengen omaavia yrittäjiä on monta saamme yhdessä paljon hyvää ja Sinäkin pääset niistä osalliseksi jos liityt joukkoomme.

Tälläinen yhteinen ratkaisu on monessa mielessä kustannustehokas, sillä esim. hankinnat ja puhtaanapito ovat yhdessä hoitaen myös halvempaa kuin jos ne olisivat vain yhden vastuulla. Lisäksi Sinun ei tarvitse tehdä erillistä sähkösopimusta sillä sähkö ja vesi kuuluvat kiinteinä kuukausivuokraasi. Tässä saat huomattavaa säästöä sillä jos Sinulla on oma sähkösopimus perusmaksu on jo muutaman kympin kuussa riippumatta siitä käytätkö sähköä lainkaan. Kyseessä ihan huomattava etu.

Parkkitilaa asiakkaille on talon edessä sekä Aulangontiellä ja Jarrumestarintiellä. Henkilökunnan paikkoja löytyy pihasta muutama kappale ja kadun varresta lisää.

Liitteenä on mallikuvia yrittäjien omista työhuoneista sekä kuvia tyhjistä huoneista. Huoneet ovat helppo sisustaa ja valaistus on hoidettu led-loisteputkilla.

Liitteenä olevista kuvista näet Fysiaa ulkoa ja sisältä. Alarivissä viimeisenä näet kahden pitkäaikaisen yrittäjän työtiloista kuvat jonka olen luvalla saanut ottaa ja liittää markkinointimateriaaliin.

Ota Markkuun yhteyttä 0407034100 tai fysiatilat@gmail.com

Ota yhteyttä toimitilan yhteyshenkilöön
Markku 0407034100 fysiatilat@gmail.com

@

Ei aktiivisena viimeaikoina