Palokunnankatu 6, 13100 Hämeenlinna

Toimistotila | 1-200 m² | Kysy

Viimeksi päivitetty: 18.06.2024 kello 19:56

Etsitkö vuokralle ainutlaatuista ja nopeasti vapautuvaa toimistotilaa tai pientä työpistettä yrityksellesi ydinkeskustasta? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan kattohuoneiston tunnelmasta historiallisesti arvokkaassa Filip Gallén-Kallelan rakennuttamassa Jugendtalossa. Nämä toimitilat on muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan -mahdollisuus on vuokrata koko kattohuoneisto n. 200m², pienempi yrityksesi tarpeisiin räätälöity tila tai vain yksittäinen työpiste. Kokonaisuus muodostuu isosta avonaisesta tilasta, erillisestä työhuoneesta, liukuovilla erotetusta kaarierkkerin koristamasta neuvottelutilasta. Oleskelutilaa koristaa alkuperäinen ja käyttökuntoinen kakluuni. Tiloissa on lisäksi keittiö, 2 erillistä wc:tä ja saunatilat. Näissä tiloissa inspiroidutte työyhteisönne kanssa ja asiakastapaamisetkin saavat upeat puitteet!

Jos nämä tilat eivät vielä ole riittävät, on tällä hetkellä mahdollista vuokrata myös 100m² lisätilaa katutasosta. Katutason tiloissa voi toimia esim. asiakaspalvelupisteenne ja ullakolla toimiston muut tilat. Vuokrahinta neuvotellaan vuokrattavan tilan koon mukaan.

Maksuttomia kahden tunnin parkkipaikkoja löytyy kadunvarrelta talon edustalta ja viereisellä Arvi Kariston kadulla on käytössä kaupungin yrityspysäköintialue.

Soita niin suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat toimitilat!

Ota yhteyttä toimitilan yhteyshenkilöön
Johanna Isotalo 0503311177 johanna.isotalo@rouhento.com Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy

@

Ei aktiivisena viimeaikoina