Hallituskatu 26, 13100, Hämeenlinna

Liiketila | 1139 m² | Tarjous

Viimeksi päivitetty: 07.06.2024 kello 10:21

MYYDÄÄN KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖN OSAKE ENEMMISTÖ 51%

Mahtava tilaisuus ostaa korkeatasoinen, hieno tilakokonaisuus Hämeenlinnan keskeisellä paikalla! Laadukasta katutason liiketilaa 541,5m2, toisen kerroksen toimistotilaa 414m2, sekä pohjakerroksen varasto-/sosiaalitilaa 184m2. Arvokkaana lisänä tiloihin kuuluu myös murtosuojattuja holvitiloja, jotka sopivat erinomaisesti monille erilaisille säilytystä vaativille asioille.

Katutason liiketilasta on noin kaksi kolmasosaa vuokrattu Danske pankille (346m2), joka on juuri uusinut vuokrasopimuksensa ja rakentanut täysin uusiksi vuokratilansa. Vapaata liiketilaa on tällä hetkellä 185m2, joita parhaillaan tarjotaan vuokralle. Toisen kerroksen toimistotilan sauna- ja suihkutiloja tällä hetkellä uusittaan, ja tilat ovat pian vuokrattavissa. Viime syksynä tiloihin asennettiin ylimääräinen jäähdytysjärjestelmä, joka viilentää tilat kesäkuumallakin. Tilat ovat hyväkuntoiset ja hyvin muunneltavissa. Ne sisältävät sosiaalitiloja, pari minikeittiötä, keittiön ja oman saunatilan toimistotilan yhteydessä. Tiloihin saatavissa myös autohalli- ja pihapaikkoja.

Tilat myy kuolinpesä, joka omistaa 51% kiinteistöosakeyhtiö Hallituskulman osakkeista. Osake-enemmistö mahdollistaa vaikuttamisen yhtiön talouskehitykseen ja haluttuihin muutoksiin tiloissa. Keväällä yhtiössä alkaa putkiremontti, mutta yhtiöjärjestyksen 5§:n mukaan rahoitusvastiketta suoritetaan vain asuinhuoneistoista. Liiketilat ovat maksaneet osuutensa aiemmin korkeammissa vastikkeissa. Eli remontti ei aiheuta kustannuksia nyt myynnissä oleville tiloille.

Tämä on monien mahdollisuuksien liike-/toimitila keskeisellä paikalla, jonka arvo vain nousee läheisen Ruusukorttelin valmistuttua.
Tule tutustumaan! Lisätietoja antaa: Tero Lahdes, puh. 0400 783380

 

Ota yhteyttä toimitilan yhteyshenkilöön
Tero Lahdes 0400 783380 tero@solarsolutions.fi

@

Ei aktiivisena viimeaikoina